Logo

Køb licens

DIBS - Payments made easy

Udfyld oplysningerne nedenfor og vælg varighed af licens. Det er en forudsætning, at betingelserne nederst på siden læses og accepteres. Denne side kan også bruges til at forny abonnementet.

Indtast navn, adresse, email og selvvalgt adgangskode. Der er følgende krav til adgangskoden:

  1. Antallet af tegn skal være mellem 8 og 16.
  2. Undgå ord fra ordbogen, navne og andet, der kan være nemt at gætte.
  3. Benyt små og store bogstaver (dog kun a-z og A-Z), tal og specialtegnene ! " # % & / ( ) + ? ' ` @ $ { } | ^ ~ * , ; . : - _
    Bemærk at bogstaverne æ, ø og å ikke må forekomme i adgangskoden.


2 uger (30 kroner) 5 uger (50 kroner) 13 uger (100 kroner) halvt år (150 kroner) helt år (250 kroner)

Jeg accepterer handelsesbetingelserne nedenfor.

Handelsbetingelser

Indledning

SpelledOutMath er et program, der kan løse matematikopgaver, og som det er muligt at købe licens til. En licens giver adgang til programmet i form af et login til www.spelledoutmath.dk, der gælder fra betalingen er registreret og enten 2 uger, 5 uger, 13 uger, et halvt år eller et helt år frem. Programmet er ejet og udviklet af

PL Software
Nygade 19A, 1
7200 Grindsted
Tlf: 36 46 75 54
info@spelledoutmath.dk
Cvr: 38577824

Licens

Licensen er personlig og må ikke deles med andre. Køber har lov til at anvende programmet på forskellige enheder/computere. Køber må dog ikke bruge programmet på to forskellige enheder på samme tid.

Mangfoldiggørelse af opgavebesvarelser lavet med SpelledOutMath er tilladt med kildeangivelse. Hvis du er underviser, må du gerne bruge programmet til at lave vejledende løsninger til dine elever, såfremt besvarelsen indeholder en henvisning til www.spelledoutmath.dk. Tilsvarende, hvis du bruger eksempelsamlingen (som der er adgang til fra menuen i venstre side, når man er logget ind), så skal du respektere, at den er CopyDan-registreret.

Når licensen udløber, ophører kundeforholdet, og der vil ikke blive opkrævet yderligere, medmindre brugeren aktivt fornyer licensen.

Ved en eventuel fornyelse af licensen beholder man sin gamle adgangskode. Det er muligt at forny licensen, selvom den gamle licensperiode endnu ikke er udløbet. I så fald lægges den ny licensperiode i umiddelbar forlængelse af den gamle.

Priser

Prisen afhænger af varigheden af licensperioden. Der er fem muligheder for valg af licensperiode. Den tilhørende pris fremgår af følgende skema:

Licensperiode Pris
2 uger 30,00 DKK
5 uger 50,00 DKK
3 måneder 100,00 DKK
6 måneder 150,00 DKK
12 måneder 250,00 DKK

Betaling

De oplyste priser er i danske kroner og inklusive moms. Du kan betale med Dankort, VISA eller Mastercard. Betalingen foregår via DIBS. Det betyder, at betalingen er sikker og godkendt af Nets.

Adgang til programmet

Umiddelbart efter at betalingen er gennemført, vil der være adgang til programmet. Køber modtager en kvittering, der indeholder oplysning om pris samt start- og slutdato for licensperioden.

Fortrydelsesret

Da der er tale om en ydelse og ikke et fysisk produkt, er der ingen fortrydelsesret. Det er muligt at afprøve dele af programmet inden køb i denne gratis demonstration. Desuden kan man under Artikler finde en række eksempler på opgavebesvarelser, der er lavet af programmet.

Persondatapolitik

Virksomheden gemmer abonnenternes navn og email-adresse i tre år. Disse oplysninger videregives ikke til tredjepart. Email-adressen benyttes til identifikation ved login og til at gøre abonnenten opmærksom på mulighed for at forny abonnementet ved udløb af licensperioden.

Klageadgang

Klager over produktet kan rettes til info@spelledoutmath.dk. Hvis vi ikke finder en løsning, kan du indgive en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
cfk@kfst.dk

Såfremt du har bopæl i et andet EU-land, kan du også klage til EU-Kommissionens online klageportal. Hvis du klager her, så skal du oplyse vores email-adresse info@spelledoutmath.dk.

Forbehold og ansvarsfraskrivelse

Brug af programmet sker på eget ansvar. Virksomheden kan ikke gøres ansvarlig for fejl i programmet, herunder regnefejl. Virksomheden kan ikke holdes ansvarlig for fejl fra tredjepart, herunder servernedbrud.

Man får størst udbytte af programmet ved at benytte en moderne browser, der understøtter HTML5 og HTML5 Canvas (til figurer). Du kan finde ud af, om din browser understøtter HTML5 Canvas ved at klikke her. Hvis du har en ældre browser eller en meget lille skærm, bør du afprøve, om den gratis del af programmet fungerer tilfredstillende, inden du tegner abonnement.

Programmets topmenu virker ikke på en trykfølsom skærm (men man kan fint klare sig med sidemenuen).